Prijave za Infobip Virtual Classroom: Boost your Bip Potential, Fall Edition

Pridruži se Infobip Virtual Classroom ll programu, uči od najboljih eksperata IT & Business industrije i stekni diplomu koja potvrđuje tvoje novostečeno znanje!

Nakon uspješnog prvog izdanja Infobip Virtual Classroom programa online predavanja i radionica za studente, ovu jesen nastavljamo dalje te sa velikim zadovoljstvom pozivamo studente vašeg fakulteta da se prijave i da sudjeluju u novom, drugom izdanju Virtual Classrooma. 
 
Program će se održati u vremenskom terminu od 9.11. – 4.12.2020., sa pretežnom dinamikom predavanja svaki drugi dan, u trajanju od 60’ do 120'.  
 
Program je namijenjen studentima preddiplomskih i diplomskih studija, a predavanja će se izvoditi na hrvatskom jeziku dok će sami prezentacijski slajdovi biti na engleskom. 
 
Uz dijeljenje znanja i povezivanja studenata sa stručnjacima iz IT industrije, želja nam je putem ovog jesenskog izdanja Virtual Classrooma pokazati koliko je Infobip kao globalna IT kompanija interdisciplinaran te koliko je važno poznavanje i razumijevanje kako tehnoloških tako i poslovnih tema. 
 
Kroz predavanja koja će studenti slušati cilj je provesti studente kroz različite teme i područja koja pokrivaju i tehnički (IT) i business segmenta poslovanja te će im se ujedno pružiti pregled poslova, alternativnih zanimanja kojima bi se studenti u budućnosti željeli baviti. 
 
Također slušajući predavanja IT i business stručnjaka studenti će imati priliku steći nova znanja i vještine koja će im biti potrebna u profesionalnom putu i razvoju karijere.
 
Ovdje se nalazi link za prijavu preko Smart Recruiters stranice.

ZADNJI ROK ZA PRIJAVU STUDENATA JE  PONEDJELJAK 2.11.2020. nakon čega slijedi proces selekcije kandidata.