Prijave poduzeća za Business Matchmaker su otvorene!

Poslodavci, prijavite se za sudjelovanje na ovogodišnjem Business Matchmakeru koji će, s pomakom u budućnost, osvanuti u online obliku!

Započele su prijave za poduzeća za Business Matchmaker, jedinstveni speed dating događaj koji organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb i studentska udruga eSTUDENT s ciljem povezivanja uspješnih poduzeća sa studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb. S obzirom na „novo normalno“ događaj će se održati u online obliku, a početkom mjeseca svibnja 2021. godine.

Naime, Business Matchmaker je projekt na kojem se studenti ekonomskog usmjerenja predstavljaju Vama, njihovim potencijalnim poslodavcima, kroz kombinaciju speed datinga i intervjua za posao. Poslodavci, koji unaprijed imaju uvid u životopise prijavljenih studenata, imaju priliku upoznati se sa studentima u kratkim selekcijskim intervjuima, a nakon čega slijedi evaluacija s obje strane. Zatim poslodavci odabiru tri studenta koja su ih se najviše dojmila te s njima ostvaruju dulji razgovor.

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja. Pritom imaju mogućnost upoznati mlade talente te možda i pronaći novog člana za svoj tim. Na taj način profitiraju i poslodavci i studenti na obostrano zadovoljstvo, a obje strane ostvaruju i novo iskustvo selekcijskog procesa u online okruženju!

 

Što čekate? Prijavite se i Vi! Ispunite formu za prijave na službenoj web stranici događaja do 25. veljače 2021. i povedite svoje poduzeće u nova iskustva i uspješne pothvate!

Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr!