Predstavljanje strateške suradnje Ekonomskog fakulteta i PwC Hrvatska

Pozivamo vas na potpisivanje Ugovora o suradnji između Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i PwC Hrvatska te predstavljanje certificirane edukacije Osnove porezne pismenosti: porezni i računovodstveni aspekti poreza na dohodak, dobit i pdv-a koje će se održati u srijedu 10. listopada 2018. u 11 sati u dvorani 14 Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ugovor o suradnji s PwC-om u Hrvatskoj, u ime Ekonomskog fakulteta potpisat će dekan prof. dr. sc. Jurica Pavičić, a u ime PwC Hrvatska, Hrvoje Jelić, član uprave i partner odgovoran za porezne i regulatorne usluge.

U suradnji sa spomenutom konzultantsko-revizorskom tvrtkom, od 5. do 9. studenog ove godine prvi će se put organizirat jedinstvena certificirana edukacija Osnove porezne pismenosti: Porezni i računovodstveni aspekti poreza na dohodak, dobit i pdv-a.

Cilj ovog petodnevnog certificiranog cjeloživotnog edukativnog programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i praktičnih vještina o osnovnim vrstama poreza i načinima njihovog obračuna. Polaznici će dobiti uvid u specifičnosti poreznog sustava i porezne politike u Hrvatskoj kao i konkretne porezne savjete o mogućnostima zakonitog poboljšanja poreznog položaja, odnosno smanjenja poreznog opterećenja. Osim klasičnih predavanja, edukacija će se sastojati i od poreznih i računovodstvenih radionica, a koristit će se i metoda analize slučaja te mnogobrojni primjeri iz prakse.

Voditelji programa:
Hrvoje Jelić, PwC Hrvatska
izv. prof. dr. sc. Nika Šimurina, EFZG