Pozivnica na Cool turu

Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta organizira novu edukativnu konferenciju pod nazivom Cool tura, koja će se održati 09. i 10. lipnja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu s prijenosom online.

Na ovoj šarenoj edukaciji svoje će iskustvo podijeliti najpoznatija i najkreativnija lica poput glumaca iz naših najgledanijih serija, mladih pjevača, redatelja, naših plesnih zvijezdi koje smo pratili svake nedjelje te brojni, brojni drugi. Nadamo se kako će omogućiti sudionicima pogled u zabavniju stranu umjetnosti, a naši sponzori su se pobrinuli kako bi to uistinu i osjetili. Organizirat će se tombola na kojoj će se moći osvojiti karte za muzeje i kazališta.
 
Više informacija o samom događaju možete saznati na našim društvenim mrežama: https://web.facebook.com/HAZEFcroatia i https://www.instagram.com/hazef_zg/?hl=hr Prijavljujete se putem obrasca: https://forms.gle/ckEXKjGWhaz89t1WA , a praćenje edukacije potpuno je besplatno za sve. Po završetku edukacije može se dobiti i certifikat.

Detaljan program možete naći ovdje.