Poziv_EIT Manufacturing Innovation Challenge

EIT Manufacturing Innovation Challenge je projekt kojem je cilj povezati proizvodne tvrtke i inovativne timove (studente, startupove, neovisne timove zainteresiranih profesionalaca i entuzijasta) te potaknuti otvorene inovacije u proizvodnoj industriji kroz rješavanje definiranih problemskih izazova u vodećim proizvodnim organizacijama u Hrvatskoj, odnosno u kompanijama Podravka i JGL.


EIT MIC pruža jedinstvenu priliku za suradnju s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju i mentorstvo kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz podršku iskusnih mentora te mogućnost za dijeljenje znanja, upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.


Prijave su otvorene do 9. studenoga 2022., a samo natjecanje će se održati od 14. studenoga do 7. prosinca 2022. u hibridnom (online/uživo) obliku.
Tijekom natjecanja timovi rade na izradi najboljeg rješenja te ga interno prezentiraju kompanijama koje su ga definirale, a najbolje ocijenjeni tim iz svake grupe prezentirati će svoje rješenje na finalnom događaju. Također, za najbolje timove predviđeni je i nagradni fond.


Više informacija o događaju i obrazac za prijavu možete pronaći na službenoj web stranici EIT Manufacturing HUB-a Hrvatska.


Informacije o pozivu također možete pronaći i na stranicama
Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu te na https://www.facebook.com/EITManufacturingHubCroatia/posts/ i https://www.linkedin.com/feed/update/