Poziv za nove članove Debatnog kluba EFZG-a

Student si i želiš svoje slobodno vrijeme iskoristiti na koristan i zabavan način? Brucoš si i želiš upoznati nove, zanimljive ljude slične sebi? Stariji si student koji svoje posljednje godine ili mjesece studiranja želi iskoristiti na najbolji način, radeći na sebi? Želiš osjećati pripadnost, upoznati ljude različitih stavova, interesa i uvjerenja, steći iskustvo, naučiti nove i korisne stvari? Uslijed javnih nastupa boriš se s tremom i nervozom te bi volio to promijeniti?

Za gore navedeno, rješenje je Debatni klub EFZG!

Debatni klub udruga je koja na prvo mjesto stavlja timski rad, te se članovi međusobno podupiru i na taj se način poslovno i privatno uzdižu. U našoj udruzi iskustvo stječeš radom na projektima, internim edukacijama, team buildinga, ali i zajedničkim izlascima na razne događaje. Zvuči puno no vjeruj nam da ti sve to ne oduzima puno vremena jer si sam planiraš vrijeme i odabireš gdje želiš biti prisutan.

Regrutacija novih članova* traje od 04.10. do 31.10. putem linka: https://forms.gle/NqA7TFYucawhpZp1A.

*Studenti se mogu prijaviti neovisno koji fakultet pohađaju.

Struktura naše Udruge se sastoji od 5 timova, a ti biraš 2 u kojima bi htio biti: Debaters team, HR & Education, PR & Marketing, Project Management team, Sales & Sponsorship.


Debaters Team
Debaters tim se bavi proučavanjem aktualnih tema i učenjem kako pretvoriti mišljenja u konkretne, razrađene i primjerima potkrijepljene argumente. Također, uloga ovoga tima je obavještavanje članove Udruga o aktualnim pitanjima u Hrvatskoj.

HR & Education
Hr & Education je tim zadužen za edukaciju svih članova Udruge, praćenje njihovog osobnog napretka i daljnje usavršavanje. Ujedno, tim se bavi organiziranjem sastanaka, teambuldinga, neformalnih druženja u svrhu zbližavanja svih članova.

PR & Marketing​
PR & Marketing tim je glavni za promoviranje Udruge, projekata i svih aktivnosti uz stvaranje i održavanje određenog imidža. Članovi ovoga tima su zaduženi za izrađivanje vizualnog identiteta i marketinškog plana za projekte, pisanju članaka i vođenju internetski platformi.

Project Management team​
Project Management tim je glavni za organiziranje projekata. Od početne ideje za projekt, odluka o provođenju, komuniciranje s mogućim gostima, do same realizacije projekta, cijeli je proces kroz koji članovi prolaze i uče o organiziranju i poslovnoj komunikaciji.

Sales & Sponsorship​
Sales & Sponsorship tim je za ostvarivanje uspješne suradnje s potencijalnim sponzorima iz poslovnog svijeta. Članovi ovog tima poseban naglasak stavljaju na prenošenje vizije cjelokupne udruge našim potencijalnim suradnicima. 


Ako si se pronašao u jednom od ovih timova, prijavi se putem linka: https://forms.gle/NqA7TFYucawhpZp1A.