Poziv studentima za snimanje spota

Poštovani i dragi studentice i studenti,
 
Povodom obilježavanja 100. godišnjice osnutka i djelovanja našeg Fakulteta, započeli smo niz promotivnih aktivnosti. Jedna od njih je i snimanje pjesme Fakulteta u suradnji s bendom Pravila igre.
 
U tu svrhu od 14. do 16. listopada 2019. godine unutar i ispred Fakulteta snimat će se video spot za našu pjesmu u kojem će sudjelovati velik broj vas, studenata ovog Fakulteta. S obzirom da je snimanje video spota zahtjevan i nepredvidljiv proces, koji ovisi između ostalog i o vremenskim prilikama, nismo u mogućnosti znati kada će se točno snimati pojedini kadrovi (o detaljima ćete biti obaviješteni tijekom snimanja od strane svojih nastavnika te preko društvenih mreža).
 
Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i svojim sudjelovanjem doprinesu ostvarenju ovog projekta.
 
Za potrebe spota traže se glavni ženski i muški lik. Molimo sve zainteresirane da svoje podatke (ime, prezime, visinu, godinu studija i br. mobitela) i fotografije pošalju na mail adresu iobad@net.efzg.hr najkasnije do srijede 9.10.2019. godine do 14 sati. Oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni do srijede 9.10.2019. godine do 23 sata. Casting će se održati u četvrtak u 12 sati u prostorijama Fakulteta.