Poziv studentima na Kauflandov natječaj „Dizajnom za dobre stvari“

Kaufland Hrvatska k.d. kao društveno odgovorna kompanija puno pažnje posvećuje projektima kojima se nastoji pozitivno utjecati na društvo i lokalne zajednice, a s posebnim naglaskom na zdravlje, djecu i okoliš. 

 
Tim povodom, pripremili smo natječaj „Dizajnom za dobre stvari“ kojem je cilj potaknuti studente da svojim idejama i kreativnim rješenjima doprinesu popularnosti višekratnih platnenih vrećica i posljedično manjoj upotrebi plastičnih vrećica te smanjenju plastičnog otpada.  

 
U natječaju mogu sudjelovati svi studenti stariji od 18 godina koji su ujedno građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.
Ukoliko ispunjavaju ove uvjete, studenti svoj prijedlog dizajna i grafičkog rješenja (kreiran prema pravilima navedenim u natječaju) mogu prijaviti na www.kaufland.hr/dizajnomzadobrestvari.

 
Četiri najbolje ocijenjena grafička rješenja otisnut ćemo na platnene vrećice koje će se prodavati u svim trgovinama Kauflanda u Hrvatskoj. Osim toga, svaki od četiri pobjednika dobiva računalo MacBook Pro!
 

Natječaj traje od 13. do 26. siječnja 2022. godine.