Otvorene su prijave za studente za Business Matchmaker

U tijeku su prijave za Business Matchmaker, jedinstveni jednodnevni događaj koji spaja speed dating i intervju za posao! Na ovogodišnjem događaju, koji se održava 5. svibnja 2021. u online obliku, studenti završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb će imati priliku upoznati se s čak 25 poduzeća. Osiguraj i ti svoje mjesto, prijave traju do 23. travnja!

Business Matchmaker je projekt koji organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb i studentska udruga eSTUDENT, a čiji je cilj povezivanje studenata ekonomije s njihovim budućim potencijalnim poslodavcima! Kratki selekcijski intervju između dvije strane mogu prerasti u puno više - osim kvalitetnog iskustva, studentima se može osmjehnuti dulji individualni razgovor koji krije potencijalnu ponudu za praksu ili posao! Ovaj projekt predstavlja odličnu priliku za studente, ali i za poslodavce!

Studenti će se ove godine imati priliku družiti s 25 poduzeća koja su podijeljena u 6 skupina, s obzirom na studijske smjerove na Ekonomskom fakultetu - Zagreb o kojima ovisi i profil studenata koji je tražen od strane poslodavca.

U događaju sudjeluju sljedeća poduzeća:
Skupina A:
· InterCapital, Ernst&Young, KPMG, Zagrebačka banka, Addiko

Skupina B:
· Deloitte, Auto Hrvatska, Konzum plus, PBZ, OTP

Skupina C:
· King ICT, Fina, Atos

Skupina D:
· Philip Morris Zagreb, Kaufland, FLIBA, Orbico

Skupina E:
· SofaScore, L'Oreal, Foreo, HEP

Skupina F:
· Coca-Cola, Badel 1862, Primacošped, Samsung


Budi i ti na pravom mjestu za uspjeh, prijavi se na Business Matchmaker i #otkrijsvojukarijeru!
Za dodatne informacije možeš nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetiti službene web stranice Business Matchmaker-a, Ureda za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG i eSTUDENTa.