Otvorene prijave za poduzeća za 4. Business Matchmaker

I ove godine Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb i studentska udruga eSTUDENT organiziraju Business Matchmaker, speed dating događanje za studente završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb. Ovaj jedinstveni događaj održat će se u svibnju 2022. na Ekonomskom fakultetu - Zagreb, a poslodavcima omogućava da upoznaju potencijalne zaposlenike i pronađu najbolje talente a sebe, dok se studentima pruža prilika okušati se u intervjuima i predstaviti se u najboljem svjetlu većem broju poslodavaca. Prijave za poduzeća otvorene su do 3. ožujka 2022. 

Business Matchmaker kombinacija je speed datinga i intervjua za posao. Kao poslodavci, ondje ćete imati priliku upoznati sve prijavljene studente u prijepodnevnim kraćim krugovima intervjua, a potom odabrati one s kojima biste voljeli nastaviti razgovor u popodnevnom krugu i dužem intervjuu.

Vaša uloga (i sjajna prilika) kao poduzeća jest velikom broju studenata predstaviti mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja te na taj način razviti brend svoga poduzeća među studentima, potencijalnim zaposlenicima.

Ukoliko vas je zainteresirala ova prilika za obostrano zadovoljstvo i želite biti jedno od poduzeća koje će svoje radno mjesto obogatiti novim talentima i iskustvima, prijavite se ovdje do 3. ožujka. Do sada je na projektu sudjelovalo više od 50 poduzeća koja su mladim talentima s Ekonomskog fakulteta - Zagreb pružila priliku za karijerni početak i rast. Veselimo se postati posrednik u nastavku vaše uspješne poslovne priče!

Saznajte više! 

Želite li saznati više informacija o Business Matchmakeru, pratite stranice događaja.