Održavaju se drugi po redu EIT Health i-Days za studente – prijavite se!

U okviru EIT Health projekta, Sveučilište organizira EIT HEALTH INNOVATION DAYS (i-Days)program razvoja inovacija s namjerom uključivanja čim većeg broj studenata!

Ove godine program će biti raspoređen u četiri dana, tri dana za pripreme (16-19 h) te jedan cijeli dan za završni natjecateljski dio. Zbog epidemiološke situacije program će se održati online.

Program se provodi tijekom listopada i studenog na 35 EIT Health partnerskih lokacija u Europi, čime se i Sveučilište u Zagrebu priključuje društvu najboljih europskih sveučilišta (Imperial College London, Sorbonne University, etc.), a sve s ciljem promocije inovacija u području zdravlja, zdravstvene skrbi i zdravstvenog sustava.

Osim naglašene edukativne komponente cijelog događanja (učenje o inovacijskoj metodologiji – design thinking/lean metodology...) namjera je senzibilizirati temu među studentskom populacijom. Ovogodišnja tema je Poticanje zdravijeg načina života.

Kako bi se dodatno motivirali studenti na prijavu za i-Dayse, 22. listopada 2020. godine organizira se najavni događaj na kojem će sudionici poslušati inspirativno predavanje i sudjelovati na radionici na kojoj će dobiti kratki uvid u program samih i-Daysa.

Više informacija na poveznici: http://cirtt.unizg.hr/odrzavaju-se-drugi-po-redu-eit-health-i-days-za-studente-prijavite-se/