Održan TPM - Conclusion Meeting u okviru DIGI4Teach projekta

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu koordinator je Erasmus+ projekta strateškog partnerstva razmjene dobre prakse pod nazivom „Challenges and practices of teaching economic disciplines in era of digitalization (DIGI4Teach)Projekt se provodi u suradnji 8 visokoškolskih i srednjoškolskih partnerskih institucija iz Hrvatske, Njemačke, Poljske i Srbije. 
 
U razdoblju od 28. veljače do 1. ožujka 2023. godine održan je transnacionalni projektni sastanak „Conclusion meeting“ na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Beogradu, koji je jedan od partnera na projektu. Prvi dan, nakon pozdravnog govora institucije domaćina i voditeljice projekta, prezentiran je izvještaj o napretku projekta, analizirana su ključna postignuća projekta kao i izazovi s kojima su se partneri susretali za vrijeme trajanja projekta. Glavni output ovoga projekta, pored unapređenja digitalnih vještina nastavnika, jest i izrada priručnika koji bi, između ostaloga, uključivao studije slučajeva iz područja ekonomije koji su pripremani uz primjenu različitih digitalnih alata. Budući da je projekt u svojoj završnoj fazi, detaljno je analiziran plan diseminacije projektnih aktivnosti kako bi rezultati projekta bili dostupni široj javnosti. Drugi dan sastanka bio je posvećen analizi aktivnosti Odbora za upravljanje kvalitetom provedbe projekta te su podijeljene aktivnosti i odgovornosti vezano uz pripremu Završnog izvješća. Naravno, razgovaralo se i o osiguranju održivosti projekta kao i nastavku naše suradnje budući da je posebno lijepa povezanost ostvarena unutar DIGI4Teach partnerstva.
 
Ako se do sada niste prijavili na newsletter, još se uvijek stignete prijaviti ovdje: https://forms.gle/LKhFrocBPunYBBz18 kako biste dobili besplatan pristup studijama slučajeva koji se slobodno mogu koristiti u nastavi ili drugim oblicima edukacije.
 
Više informacija dostupno na: https://digi4teach.net.efzg.hr/dissemination/transnational-meetings