Natječaj: EIT Health Inovacijski izazov – Snaga podataka u farmaceutskoj industriji

Otvorene su prijave za EIT Health Inovacijski izazov – Snaga podataka u farmaceutskoj industriji.

EIT Health Inovacijski Izazov održavat će se od 29. studenoga do 3. prosinca 2021. u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health Hub-a za Hrvatsku i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U sklopu višednevnog događaja koje omogućava sudjelovanje u stvaranju rješenja koja odgovaraju potrebama industrije, uz mentorstvo stručnjaka, sudionici će biti u mogućnosti saznati o intenzivnijoj primjeni znanosti o podatcima i povezanih tehnologija u farmaceutskoj industriji, povezati se s kolegama iz različitih disciplina i timski istražiti tehnološke i tržišne mogućnosti. Također, naučit će kako prepoznati problem, pristupiti njegovom rješavanju, kako rješenje prezentirati poslovnim partnerima te uz korisne povratne informacije započeti put ka stvaranju tržišno uspješnih inovacija u suradnji s farmaceutskom industrijom. Najuspješniji tim očekuje nagrada, a za sudionike će se podnijeti i zamolba za dodjelu ECTS bodova za izvannastavnu aktivnost.

Neka od mogućih ekonomskih područja: data science in finance & planning (volatilno okruženje, rizik naplate, rizik kamatnih stopa, predviđanje troškova (COVID-19), rizik tečaja i ponašanja partnera), controlling, supply chain i sl.

Više informacija o EIT Health Inovacijskom izazovu, programu natjecanja i uvjetima prijave možete doznati ovdje: https://innovation.pharma.hr/ te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/.

Rok za prijavu je 26. studenoga 2021., a planirani broj sudionika je ograničen na 30.

Prijave se provode putem poveznice: https://innovation.pharma.hr/prijava/