Najava projekta Poduzetnički sprint 2022. - Ekonomska klinika


Ekonomska klinika neprofitna je organizacija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu koja okuplja ambiciozne studente čije su aktivnosti usmjerene na besplatno pružanje usluga savjetovanja privatnim osobama, drugim neprofitnim organizacijama i poduzetnicima, pri čemu je naglasak stavljen na mlade i socijalne poduzetnike.

Poduzetnički sprint je projekt koji se provodi 6. godinu s ciljem poticanja mladih, ambicioznih osoba na razvoj vlastitih ideja, promicanja poduzetničkog duha te suočavanja sa stvarnim poduzetničkim izazovima i problemima.

Projekt je osmišljen kao besplatna edukacija o različitim metodama koje se koriste u poslovanju, poput design thinking-a i pitch-a te kreativna Case study radionica fokusirana na aktualne teme u poduzetništvu, tehnologiji i poslovanju.
 
U okviru ovog projekta timovi studenata razvijaju i inoviraju svoja kreativna rješenja uz pomoć mentora i suradnika. Na raspolaganju imaju mrežu koja se sastoji od profesora, poduzetnika iz različitih djelatnosti, partnera i članova Ekonomske klinike koji im svojim znanjem i iskustvom mogu pružiti savjetodavne usluge u razvojnim fazama njihovog poduzetničkog projekta (razvoj ideje, savjeti vezani uz predstavljanje rješenja te načine komunikacije, savjeti vezani uz ekonomska, financijska i marketinška pitanja).

Ciljna skupina projekta su studenti svih fakulteta, ali i svi mladi ljudi koji žele naučiti više o poduzetništvu, generiranju vlastitih ideja, radu u timu i žele poboljšati svoje prezentacijske vještine.

Dodatne informacije, raspored i tekst najave možete pronaći: ovdje.

Prijaviti se možete: ovdje.