L'Oréal Brandstorm 2024 - Poziv na studentsko natjecanje

L'Oréal Brandstorm 2024 jedno je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s kompanijom. Natjecanje okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i naše regije, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili L'Oréal Grupe.
 
Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u svijetu profesionalne njege kose: novi proizvodi, usluge, poslovni planovi, aplikacije ili sl. koji bi unaprijedili poslovanje i korisničko iskustvo. Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku u sklopu svjetskog finala u Londonu sudjelovati u borbi za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L'Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka.
 
Poziv na ovo natjecanje otvoren je za mlade do 30 godina, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti do 25. ožujka 2024. godine, putem online platforme https://brandstorm.loreal.com/en.
 
Više informacija o projektu možete pronaći u dokumentima na sljedećem linku:  Brandstorm 2024, a promotivni video se nalazi na linku: https://www.youtube.com/watch?v=tL75xlFcnm0.