L'Oréal Brandstorm 2021. - otvorene prijave

L'Oréal Adria Balkan traži pobjednički tim koji će braniti boje regije na renomiranom internacionalnom studentskom natjecanju!
 
Započele su prijave za novo izdanje svjetskog studentskog natjecanja L'Oréal Brandstorm koje nastavlja pozivati studente diljem svijeta da pokažu svoje talente i inovativnost.

Ovogodišnji zadatak sudionika je povezati iskustvo kupovine kozmetičkih proizvoda s industrijom zabave i odgovoriti na izazov: „Invent the beauty shopping experience through entertainment“, u jednoj od tri ponuđene kategorije.
Deset najboljih studentskih timova svoja rješenja će predstaviti na Nacionalnom finalu u travnju, a pobjednički tim će se imati prilike boriti za glavnu nagradu: provedbu svoje ideje u djelo u sklopu plaćene tromjesečne prakse u L'Oréalovom kreativnom središtu u Parizu.

Jeste li spremni za izazov?
 
Okupi tim od troje ljudi i prijavi se na:
http://brandstorm.loreal.com/
do 12. ožujka 2021. godine!
Sudjelovati mogu svi studenti u Hrvatskoj neovisno o godini studija ili usmjerenju. Članovi istog tima ne moraju biti studenti istog fakulteta.

Više informacija o projektu možete pronaći i na linku: https://brandstorm.loreal.com/en, kao i dokumentima u prilogu. 
U svrhu promocije dostupni su i video materijali, koji se nalaze na linkovima:  

!! Studenti EFZG-a mogu sudjelovati na globalnim online MasterClass-ovima, od kojih se prvi održava već u četvrtak, 04.02.2021. godine.  
 
Linkovi za prijavu su:  
Stoga požuri jer registracijom na stranicu dobivaš pristup svim materijalima koji će ti pomoći pri razradi ideje, kao i brojnim e-learning tečajevima!
Za dodatna pitanja, kontaktirajte: ines.ostric@loreal.com ili maja.hunjakstula@loreal.com