Izvođenje nastave u ljetnom semestru akademske godine 2020./2021.

Drage studentice, Dragi studenti,

Akademska godina 2020./2021. započinje u ponedjeljak (22.02.2021.) prema objavljenoj satnici. Svi kolegiji će se održavati on-line, uz određene kolegije koji će biti organizirani i u prostorima Fakulteta.
Napominjemo da i za kolegije koji se izvode u dvoranama, studenti mogu prisustvovati predavanjima on-line. Sve poveznice na vaše kolegije dobit ćete do kraja tjedna putem e-maila te Vas molimo da se registrirate za svoje kolegije u Google Classroom sučelju.

Želimo još jednom naglasiti da se Fakultet, u organizaciji nastavnih aktivnosti, uvijek vodi sljedećim principima:
  1. U svemu je fokus na maksimalnoj zaštiti zdravlja svih studenata i zaposlenika Ekonomskog fakulteta – Zagreb.
  2. Potrebno je omogućiti svim studentima jednaka prava i obveze, bez diskriminacije studenata po bilo kojoj osnovi (samoizolacija i dr.). Stoga, studente se neće penalizirati ukoliko ne mogu prisustvovati nastavi u prostorima Fakulteta (off-line) ukoliko aktivno sudjeluju u on-line nastavi koja će biti osigurana iz svih kolegija.
  3. Potrebno se u svim aktivnostima pridržavati uputa nadležnih institucija, zadržavajući akademske slobode nastavnika i akademsku autonomiju Fakulteta u ostvarivanju ishoda učenja.
Informacije vezano uz epidemiološke mjere na Ekonomskom fakultetu – Zagreb:
  1. Svi studenti trebaju najaviti svoj dolazak u prostore Fakulteta minimalno 48 sati prije dolaska na Fakultet putem on-line formulara na web stranici Fakulteta (LINK)
  2. Prilikom ulaska na Fakultet studenti trebaju imati popunjenu izjavu dostupnu na web stranicama Fakulteta (PDF), a koju predaju na porti prilikom ulaska na Fakultet uz identifikacijski dokument. Studenti trebaju doći dovoljno rano na Fakultet kako bi se na ulasku provele sve potrebne epidemiološke mjere.
  3. Ulazak na Fakultet i izlazak je moguć samo kroz glavnu portu, dok će u slučaju opasnosti biti sva vrata otvorena za izlazak, sukladno propisima.
Popis predmeta za koje će se nastava odvijati u dvoranama dostupan je na sljedećem linku.

Želimo Vam uspješni semestar, tijekom kojeg ćemo još jednom pokazati predanost ostvarivanju ishoda učenja i zdravlju svih studenata i zaposlenika.

Izv. prof. dr. sc. Božidar Jaković
Prodekan za studente, nastavu i digitalizaciju
 
Molimo Vas da pratite sve daljnje obavijesti na službenim kanalima Fakulteta:
Web: https://www.efzg.unizg.hr/
Facebook: https://www.facebook.com/EkonomskifakultetZagreb/
Instagram https://www.instagram.com/unizg_efzg/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/school/feb-unizg/
Viber: LINK