HSA regrutira

[HSA regrutira: Studente čeka rad na projektima, edukacije, međunarodne razmjene i mnogo više]
 
Hrvatska studentska asocijacija najstarija je udruga na Sveučilištu u Zagrebu. Već 30 godina ispunjava obećanje svoje krilatice “Više od studiranja”.
Početkom nove akademske godine, HSA prima nove članove, a prijave su otvorene od 3. listopada do 16. listopada 2022. godine.
 
Osnovana 1992. godine, Asocijacija je posvećena profesionalnom razvoju studenata. Članove čini preko 100 mladih ambicioznih studenata koji se ostvaruju kroz djelovanje Udruge. Dugogodišnji rad do sada je nagrađen je s 15 Dekanovih i 8 Rektorovih nagrada.
Osim radom u 6 funkcionalnih timova (Financije, Kultura, zabava i sport, Ljudski potencijali, Manager, Marketing, Međunarodna suradnja), članovi sudjeluju u radu u nekim od brojnih projektnih timova. Studenti imaju priliku naučiti što ulazi u organizaciju velikih projekata (od kojih su neki zvučna marketinška konferencija Marketing Madness. popularno DriveIn Kino, novi i vrlo uspješni projekti StartItUp i Event Management Competition, ali i mnogi drugi), pisati u nagrađivanom studentskom listu Manager, unaprijediti svoja znanja i vještine, umrežiti se u poslovnim krugovima, sudjelovati u studentskoj razmjeni te pretvoriti svoje ideje u stvarnost. U HSA se znanja i iskustva stečena na fakultetu primjenjuju u praksi i usmjeravaju se u realizaciju mnogih inovativnih ideja i zanimljivih projekata.
 
HSA studentima osigurava i prve korake u poslovnom svijetu, zahvaljujući edukacijama koje su usko povezane s područjem rada tog tima i koje se provode u najuspješnijim poduzećima u Hrvatskoj. Članovi mogu sudjelovati i u studentskoj razmjeni. HSA je jedina udruga u Hrvatskoj koja je dio IWCO mreže, što omogućuje svim članovima Udruge da na tjedan dana istraže druge kulture i ostvare kontakte u različitim dijelovima svijeta.
Student networking, rad i druženje s kolegama nije jedino što studenti mogu steći. Kvalitetna i dugotrajna prijateljstva u Hrvatskoj studentskoj asocijaciji rađaju se svaki dan.
 
Ovim putem vas pozivamo da se prijavite putem prijavnog obrasca na našoj web stranici https://hsa.hr/uclanise/ i postanete dio najstarije studentske udruge. Regrutacijski postupak traje do 16. listopada 2022. godine.
 
Više informacija o samoj Udruzi i njenom radu možete pronaći na našoj web stranici ali i na našim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na info@hsa.hr.