Hrvatska studentska asocijacija -regrutacija članova

Hrvatska studentska asocijacija, udruga koja već 27 godina pod sloganom „više od studiranja“ djeluje na Sveučilištu u Zagrebu, prima nove članove do 13. listopada 2019. godine.
Osnovana 1992. godine,  HSA je posvećena profesionalnom razvoju studenata, a dugogodišnji rad do sada je nagrađen s 15 dekanovih i 4 rektorove nagrade. U organizaciji udruge projekti su poput konferencija Business u sportu i Marketing Maddness, koje su prepoznate od strane sturke i samih studenata kojima su namijenjene, kao i popularno DriveIN kino Zagreb koje svake godine na zagrebačku Kockicu privuče mnoštvo posjetitelja, a o svim projektima, kao i događanjima u studentskom i poslovnom svijetu, javnost se informira preko studentskog poslovnog lista Manager.
Svi HSA-ovci imaju priliku sudjelovati u edukacijama koje ih pripremaju za nastavak karijere nakon završenog studiranja te ih povezuju s poduzećima kao što su PwC, Erste, Bruketa&Žinić&Grey, Adecco, Poslovni dnevnik i mnogi drugi. Studente se potiče da osmišljavaju i stvaraju vlastite projekte, ostvaruju promjene koje oni žele vidjeti te im se omogućuju svi potrebni alati za osobni razvitak.
Osim aktivnosti na fakultetima i suradnje s poduzećima, HSA svojim članovima omogućuje i sudjelovanje u kratkim međunarodnim razmjenama studenata diljem svijeta, gdje uz upoznavanje proaktivnih mladih individualaca imaju priliku posjetiti svjetski renomirane tvrtke te iskusiti različite kulture.
Svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Zagrebu mogu svoju prijavu izvršiti preko linka na web stranici udruge (https://hsa.hr ), gdje mogu i saznati više o timovima i projektima, o čemu se mogu informirati i na HSA društvenim mrežama.

Facebook
Instagram