Financijska akademija

Sa željom unapređenja znanja o investiranju, a i osobnim financijama, Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju pod nazivom Financijska akademija koja će se održati od 13. do 15. listopada 2021. godine.

Za uspjeh svakog poslovanja od velike je važnosti biti upoznat sa financijama. Na ovoj trodnevnoj konferenciji, sudionici će slušati stručnjake koji će im predstaviti zanimljive teme, te ih na taj način uvesti u svijet financija i investiranja. Također će sudjelovati u radionici, a na kraju će se održati i panel rasprava u kojoj će studenti imati mogućnost pitati sve što ih zanima.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a ovisno o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje će tada biti aktualne, sudionici će biti obaviješteni o načinu provođenja predavanja.

Detaljnije o programu i prijavi možete pročitati na web stranici financijska-akademija.com, te na Facebook i Instagram stranici Hrvatske akademske zajednice Ekonomskog fakulteta gdje će se redovito objavljivati detalji cijelog projekta.