[eSTUDENT] Otvorene su prijave za Presentation skills



Otvorene su prijave za Presentation skills 

Presentation skills je društveni projekt edukativnog karaktera koji se odvija već treću godinu za redom, a organizira ga eSTUDENTov tim iz Varaždina. Prve dvije godine Presentation skills bio je koncipiran kao case study natjecanje te se naglasak stavljao na prezentaciju poslovne ideje, no analizirajući potrebe studenata shvatili smo da više možemo ponuditi novim konceptom. Ciklus predavanja i radionica, koji će se odvijat kroz 4 tjedna, pomoći će polaznicima razviti komunikacijske te vizualne vještine s ciljem stjecanja kompetencije pri predstavljaju sebe i svojih poslovnih ideja.

Poboljšajte svoje vještine i prijavite se!

Predavanja i radionice koja su predviđena kontaktno održat će se najvjerojatnije na FOI-u u Varaždinu te su dobrodošli studenti svi usmjerenja koji su voljni doći. Ako želite proširiti svoje znanje o izradi prezentacija, prezentiranju svojih ideja te unaprijediti svoje govorničke vještine prijavite se do 8. travnja 2022.  na sva predavanja i radionice putem linka.

Predavanja i radionice na kojima možeš sudjelovati:

PANEL: Doživi Presentation skills održat će se 21. ožujka 2022. od 16:00 do 17:30 sati u online formatu. Svi predavači koji će ove godine održati natjecanja i radionice sudjelovat će na panelu. Osim što će upoznati sudionike sa svojom djelatnošću, predavači će rado odgovoriti na sva postavljena pitanja.

1. PREDAVANJE pod nazivom Dobrom pripremom do uspjeha održat će se 24. ožujka 2022. od 10:00 do 12:00 sati također u online formatu. Predavanje će voditi Dajana Čopec, mag. psych i Lea Dogan, univ. bacc. psych. iz poduzeća Mentalni Trening,

2. PREDAVANJE: Od CV-a do sastanka s poslodavcem održat će Andreja Rambrot Malenica iz poduzeća Pisalica d.o.o, a predavanje će se održati 29. ožujka 2022. kontaktno od 11:00 do 12:00 sati.

3. PREDAVANJE: Komunikacijske i prezentacijske vještine u parfemskoj industriji održat će Tomislav Vrbanec, parfumer i predsjednik uprave Institute of Parfumery d.o.o., 1. travnja 2022. kontaktno od 14:00 do 15:00 sati.

1. RADIONICA : Kako prezentirati vlastiti brend parfema na tržištu održat će Tomislav Vrbanec, parfumer i predsjednik uprave Institute of Parfumery d.o.o., 4. travnja 2022. kontaktno od 16:00 do 17:00 sati.

2. RADIONICA: Uspješna komunikacija=asertivna komunikacija održat će Ana Petelinšek, mag. psych., voditeljica projekata regrutacije i selekcije/ HR konzultantica u SELECTIO grupi i Marija Magdalena Šamal, aps. dipl. studija psihologije, asistent na Odjelu organizacijskog dizajna i razvoja Grupe SELECTIO, 6. travnja 2022. od 10:00 do 12:00 sati u online formatu.

ZAVRŠNICA projekta će se održati uživo 12. travnja 2022., a glavni predavači biti će Tomislav Vrbanec i predstavnica akademske zajednice prof. dr. sc. Violeta Vidaček-Hainš. U završnici ciklusa, kao i tijekom održavanja samog projekta, sudionici će imati priliku stupiti u kontakt s partnerima i predstaviti vlastite poslovne ideje i kompetencije.

Saznaj više!

Uključi se i ti u ove i slične projekte unutar eSTUDENTa, a za sve informacije o Udruzi ili sličnim projektima, posjeti našu web stranicu ili društvene mreže, FacebookInstagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u ovoj akademskoj godini, pretplati se na naš newsletter.