[eSTUDENT] Otvaranje prijava za natjecanja Accounting Battle i LUMEN Business!

Testiraj svoje znanje u računovodstvu ili se upusti u rješavanje poslovnih slučajeva: Accounting Battle i LUMEN Business te čekaju!

 
Studentska udruga eSTUDENT s krajem veljače donosi početak dvaju velikih natjecanja za studente: Accounting Battle i LUMEN Business. Osim sjajne prilike za primjenu znanja i kreativnosti, ova natjecanja povezuju  studente s predstavnicima poduzeća, a onim najboljima donose i novčane nagrade.

Accounting Battle, prvo natjecanje iz područja računovodstva u Republici Hrvatskoj, svoje prijave za natjecatelje otvara s današnjim danom 28. veljače i traju do 11. ožujka. Accounting Battle u suradnji s Premium partneri-ma koji su ove godine Opulento i Pliva, regular partnerom Aircash-om te s prijateljem projekta ZICER-om, za studente priređuje natjecanje koje ispi-tuje teorijska i računska znanja iz računovodstva, kao i računovodstvene vještine na konkretnim caseovima koje priređuju Premium partneri.

LUMEN Business najveće je studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva u Hrvatskoj i regiji, a održava se već 18 godina, od samog početka rada eSTUDENT udruge. Poslovne slučajeve, koji su se nerijetko dogodili u stvarnoj poslovnoj praksi za studente natjecatelje priređuju partnerska po-duzeća BAT, L'Oreal, Njuškalo, PBZ i Pliva. Prijaviti se mogu studenti kako u Hrvatskoj, tako i u regiji te neovisno o tome koji fakultet pohađaju. Dobrodošli su studenti svih usmjerenja i interesa jer za LUMEN Business presudno je razmišljanje izvan okvira!

Saznajte više!

Za linkove za prijavu, kao i više informacija o događaju i eSTUDENTu, posjeti-te naš web, Facebook, Instagram i Linkedln te se pretplatite na eSTUDENT newsletter.