[eSTUDENT] Imaš plišance koji skupljaju prašinu i nitko ih ne mazi? Doniraj ih!

Darivanje je vrsta mosta iznad ponora tvoje usamljenosti.
Antoine de Saint–Exupéry, autor Malog princa
 
Nepotrebno je nekome potrebno humanitarni je projekt eSTUDENT tima Dobrotvorne i ekološke aktivnosti u sklopu kojeg se prikupljaju korištene, a i dalje uporabljive materijalne potrepštine. One se zatim doniraju udrugama ili ustanovama kojima je potrebna pomoć. Ove godine prikupljaju se plišane igračke, prvenstveno medvjedići (iako će i neki drugi profili plišanaca sigurno biti dobrodošli) koji će biti donirani udruzi MURID. Misija MURID-a odnosno Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu je pružiti stručnu podršku djeci rane dobi, njihovim roditeljima i obiteljima, kao i educirati i senzibilizirati okolinu i javnost na specifične potrebe obitelji i djece s razvojnim i socijalnim rizicima na području Hrvatske i regije.
 
Plišanci će se prikupljati 2., 3. te 7. i 8. ožujka 2022. na sljedećim lokacijama:
 
Studentski dom Stjepan Radić - od 11 do 15 sati
Kampus Borongaj – od 10 do 14 sati
 
Neka plišanci koje želiš donirati budu čisti i neoštećeni kako bi se njihovi novi prijatelji s njima mogli bezbrižno igrati!
 
Ovogodišnji cilj projekta NNP je osvijestiti važnost o plišanim igračkama u razvoju djeteta te ekološki način življenja kroz smanjenje potencijalnog otpada. Pridruži nam se!
 
Više informacija o aktivnostima ostalih timova unutar Udruge i nadolazećim projektima možeš pronaći na našoj web stranici ili društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn. Prijavi se na naš newsletter ako želiš biti u toku sa svim događanjima koje ti sprema eSTUDENT!