Ekonomski fakultet najbolji u svim sportskim kategorijama na Sveučilištu u Zagrebu

Ured za sport Sveučilišta u Zagrebu i Zagrebački sveučilišni športski savez 06.12.2023. su u svečanoj dvorani SEECEL dodijelili nagrade najuspješnijim visokim učilištima na UniSport ZG natjecanjima u 2022./2023. sezoni.
Nagrade su uručivali rektor Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Stjepan Lakušić te prorektorica red. prof. art. Jasenka Ostojić, a priznanja su dodijeljena najboljim kolektivima i pojedincima Sveučilišta u Zagrebu za prošlu akademsku godinu.
Ekonomski fakultet Zagreb je napravio pravi sportski uspjeh te je osvojio prvo mjesto u svim kategorijama, pa je tako uzeo nagrade za 1. mjesto u ženskoj konkurenciji, 1.mjesto u muškoj konkurenciji te ukupni pobjednik svih fakulteta te dobio posebnu nagradu za najaktivniji fakultet. Nagrade za Ekonomski fakultet su preuzeli prodekan izv.prof.dr.sc. Zoran Wittine i dr.sc. Marko Čule.
Posebna priznanja za vrhunske međunarodne sportske rezultate dobili su svi osvajači odličja na europskim sveučilišnim prvenstvima, te su se među njima našli i studenti Ekonomskog fakulteta: Lovro Zovko, Magdalena Šilić, Petra Galić, Sadea Bećirović, Nika Jelen, Iva Ivčić, Rea Banić, Josip Bendra, Nikola Budić, Mateo Budić, Ana-Marija Bikić, Ema Marković, te izbornici Marko Čule i Ivan Milinović.
 
Čestitke svim dobitnicima i želimo im puno uspjeha u novoj akademskoj godini.