Edukacija Bankovna akademija

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i u Zadru u razdoblju 3. – 7. srpnja 2023. održat će se edukacija „Bankovna akademija“. Edukacija je visokoprofesionalna, besplatna za sve prijavljene studentice i studente te postoji mogućnost za priznavanjem ECTS bodova za polaznike.

Akademija je namijenjena studentima završnih godina ekonomske, pravne, elektrotehničke, informacijske i matematičke struke i srodnih fakulteta u Republici Hrvatskoj te inozemstvu s izraženijim preferencijama za područje financija i bankarstva te juniorskim pozicijama u bankovnom, financijskom i IT sektoru.

Cilj akademije je stvaranje i povećanje vještina i znanja iz područja bankarstva te popularizacija struke financijskih profesionalaca. U izvođenju nastave na bankovnoj akademiji sudjelovat će iskusni profesionalci iz bankarskog i informatičkog sektora koji će obraditi specifične i aktualne teme iz bankarstva.

Prijave na akademiju moguće su do 20. lipnja 2023. putem linka: https://forms.gle/jLzntTFjcxk5mMCz7

Druga Bankovna akademija održala se u srpnju 2022. godine te su polaznici bili vrlo zadovoljni kvalitetom edukacije. Više informacija dostupno je na: https://bankovna-akademija.net.efzg.hr