DriveInKino Zagreb ponovno u gradu!

U Zagrebu će se tijekom 17. i 18. te 24. i 25. travnja 2021. godine održati deveto po redu DriveInKino u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije. Ulaz je besplatan, a za besplatne grickalice i pića pobrinuli su se brojni sponzori. Lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina - parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Ove godine, kao i uvijek, puštat će se samo hit filmovi. Otvorit ćemo DriveInKino filmom Focus, ljubavnom komedijom i krimićem s Margot Robbie i Will Smithom u glavnim ulogama.  Dašak noćnog života, nezaboravnih izlazaka i situacija s kojima se mnogi mogu poistovjetiti na poznatim lokacijama u Zagrebu donosimo 18. travnja filmom Zagrebački Ekvinocij. Taj fenomenalan hrvatski film za mlade, nastao je potpuno bez budžeta i vrlo brzo osvojio hrvatsku publiku. Naravno, kao i svake godine, mislimo na sve klince i klinceze. U subotu 24. travnja prikazujemo kultni crtić Legenda o medvjedu čija nas priča vraća u djetinjstvo, a nove naraštaje uči o toleranciji i dobroti. Kao šećer na kraju, 25. travnja na Kockici posjetitelje očekuje film koji je rijetko koga ostavio ravnodušnim. Zatvorit ćemo sezonu uz film Nedodirljivi, najuspješniji francuski film svih vremena.

Prije početka emitiranja filmova, organizacijski tim DriveInKina pripremio je za posjetitelje razne zabavne sadržaje. Ulaz na poligon će se za sve četiri projekcije otvarati u 18 sati, a od 20 sati posjetitelji će moći testirati svoje znanje na kvizovima, poslušati intervju s filmskom ekipom Zagrebačkog Ekvinocija ili jednostavno uživati u dobroj atmosferi uz DJ-a TommyT. Uz fenomenalne filmove, za filmoljupce koji se iskušaju u kvizovima pripremili smo brojne nagrade! Koje točno? Đođite na Kockicu i saznajte…

Doživite nezaboravno iskustvo gledanja filmova iz udobnosti vašeg limenog ljubimca i pridružite nam se na devetom DriveInKinu Zagreb!

Sve informacije o projektu možete pratiti na službenoj Facebook stranici: https://web.facebook.com/driveINkinoZagreb/ i na Instagramu https://www.instagram.com/driveinkinozagreb/?hl=hr