Dan otvorenih vrata EFZG

Dan otvorenih vrata na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se u petak, 2. veljače 2024. godine. Na Dan otvorenih vrata pozivaju se svi srednjoškolci koje zanima kako je studirati na EFZG-u, koje studijske programe nudimo, gdje se mogu zaposliti nakon završetka studija, kakav je studentski život na našem Fakultetu te koje im sve mogućnosti studentskih razmjena stoje na raspolaganju.

Okupljanje će biti kod Info pulta (glavni ulaz u zgradu, zapadna strana). Pored zanimljivog predstavljanja Fakulteta, naši studenti će provesti srednjoškolce u razgled Fakulteta, pokazati im knjižnicu, sportsku dvoranu i ostale prostore Fakulteta za odmor i opuštanje tzv. chilling zone te im odgovoriti na sva pitanja o tome kako je studirati na našem EFZG-u te će organizirati zanimljiv kviz uz prigodne nagrade i to u nekoliko ponuđenih termina (10:00 h; 10:30 h; 11:00 h; 11:30 h; 14:00 h i 14:30 h).

Središnje događanje bit će organizirano od 12:00 do 13:00 sati u Kongresnoj dvorani (dvorana 15) gdje će srednjoškolce pozdraviti Uprava Fakulteta, upoznat ćemo ih sa studijskim programima koje nudimo zajedno sa zanimljivim predavanjima stručnih službi (Ured za međunarodnu suradnju, Ured za savjetovanje i razvoj karijera). Dodatno, srednjoškolci će imati priliku poslušati panel diskusiju u kojoj će sudjelovati naši bivši studenti koji danas imaju vrlo uspješne karijere kao i sadašnji studenti koji aktivno sudjeluju u radu brojnih studentskih udruga (Andrea Andrassy, Nikola Stolnik, Paola Borović, Tomislav Globan i Nikola Barilić)

Za više informacija o samom događaju posjetite dov.net.efzg.hr.

Svi zainteresirani srednjoškolci koji planiraju posjetiti EFZG prijavljuju se putem prijavnog obrasca do utorka, 30.1.2024. godine ili do popunjenja kapaciteta.