CERR 2022 - najava konferencije


 
Katedra za Trgovinu i međunarodno poslovanje Ekonomskog fakulteta - Zagreb domaćin je 7th Colloquium on European Research in Retailing (CERR) koja će se održati od 8. do 9. rujna 2022. godine u organizaciji Ekonomskog fakulteta Zagreb, Sveučilišta u Bremenu, Skema Business School, Johannes Kepler University Linz i University of Valencia.

Ovogodišnja tema konferencije „The New Age Of Retailing: Rethink, Reconnect, Revive“ poseban fokus stavlja na teme vezane za fizičku/digitalnu trgovinu, aglomeracije i B2B, B2C i C2C platforme.

Colloquium on European Research in Retailing (CERR) tijekom godina okuplja sve veći broj eminentnih istraživača u području trgovine, stvara kolegijalno okruženje koje potiče ideje, njeguje mentorski odnos prema mlađim članovima zajednice, prijave na znanstveno-istraživačke projekte, pisanje znanstvenih radova, formalna i neformalna druženja i rasprave unutar znanstvene zajednice u Europi, a i šire.

Cilj je ovogodišnje konferencije osnažiti povezivanje sa znanstvenom zajednicom u Republici Hrvatskoj i regiji te istražiti mogućnosti financijske omotnice i zajedničkog apliciranja na EU fondove 2021.-2027.

Više informacija o konferenciji dostupno je na mrežnom mjestu: https://cerr2022.net.efzg.hr/