Brucošijada 2023

U organizaciji Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta, pozivaju se svi studenti Ekonomskog fakulteta - Zagreb, a posebno brucoši, da se prijave na ovogodišnju Brucošijadu te iskuse najluđu noć na fakultetu!
Brucošijada će se održati na Ekonomskom fakultetu u subotu, 25.11.2023. godine, s početkom u 21:00 h te će trajati sve do 04:00 h.
Pripremite se na dobru glazbu za koju će biti zadužena legendarna hrvatska grupa MAGAZIN i DJ Kosty, ples do ranih jutarnjih sati, studentske cijene pića te mnoga iznenađenja koja su pripremljena za vas.
Karte će se kupovati preko sustava Entrio, na sljedećem linku: https://www.entrio.hr/event/efzg-brucosijada-2023-grupa-magazin-16172 , a rezervacije stolova će se vršiti preko mail adrese: efzg.brucosijada2023@gmail.com. Za sve dodatne informacije pratite društvene mreže zbora @sz.efzg te samog fakulteta @unizg_efzg.
Iskoristite ovu priliku i upoznajte nove prijatelje, stvorite uspomene za cijeli život, ali i živite svoje studentske dane na najbolji mogući način! Nadamo se da se vidimo u što većem broju kako bi svi zajedno našim brucošima organizirali najljepšu moguću dobrodošlicu.
EFZG Brucošijada ne bi bila moguća bez suradnje s našim sponzorom "Paketom za mlade Zagrebačke banke".