BEST Design Days - PRESS KIT

Studentska udruga BEST Zagreb treću godinu organizira BEST Design Days - besplatna predavanja i radionice kroz koje će zainteresirani studenti imati priliku naučiti nešto više o dizajniranju. Ovogodišnji BEST Design Days trajat će od 3. do 7. svibnja, u online izdanju.

Cilj ovog projekta je kroz radionice i predavanja približiti značenje, ulogu i proces dizajniranja zainteresiranim studentima. Tijekom radionica i predavanja u trajanju od 60 do 90 minuta, studenti imaju priliku susresti se s vodećim i iskusnim tvrtkama i profesorima s područja dizajna te iz prve ruke čuti brojna iskustva dizajnera i grafičara.

Samo neke od tema koje će biti obuhvaćene su marketing u dizajnu, dizajn logotipa, termokromne boje, tipografija, dizajn ikonografija i mnoge druge. Sudjelovanjem na pojedinoj radionici sudionici stječu certifikat za sudjelovanje.
 
Prijave se otvaraju 15. travnja te će trajati do 2. svibnja, a prijaviti se možete putem poveznice: http://bit.ly/BDD2021. Broj mjesta na svakoj radionici je ograničen.
 
Više informacija možete pronaći na Facebook stranici udruge BEST Zagreb, Instagramu BEST Zagreb te LinkedIn stranici BEST-a Zagreb.