AIESEC regrutira

Želja ti je osmišljati, organizirati i raditi na zanimljivim projektima? Želiš steći brdo novog iskustva, kao i korisnih vještina, koje će ti itekako dobro doći na tvome budućem radnom mjestu? Ili pak možda želiš naučiti biti timski igrač i probuditi „uspavanog“ lidera u sebi?

Onda si na pravome mjestu, AIESEC je idealna početna točka!

Pitaš se što je to AIESEC uopće?  AIESEC je globalna ne-za-profitna i nevladina studentska organizacija, osnovana 1948. godine. Danas postoji u više od 100 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj djeluje od davne 1953. godine i to u čak 4 trenutno aktivnih lokalnih odbora u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Splitu. AIESEC mladima omogućuje osobni i profesionalni razvoj, stjecanje vrijednog iskustva i primjenjivih vještina za daljnji profesionalni razvitak te ostvarenje liderskog potencijala kroz volonterske i stručne prakse diljem svijeta, razne  konferencije, seminare i edukacije, kao i mnoge druge projekte. Sudjelovanjem u organizaciji i radom na konferencijama, članovi imaju uvid u realne situacije s kojima će se susretati u svojoj daljnjoj karijeri. Članovi AIESEC-a, također dobivaju pregršt prilika za networking na globalnoj razini!

Sve ovo zvuči kao idealna prilika za kreiranje impresivnog CV-ja, zar ne?

BD&F (Business development i financije), jedan je od 6 timova od kojih se lokalni odbor AIESEC-a u Zagrebu sastoji. Ovaj tim se bavi prvenstveno traženjem potencijalnih partnera i sponzora za udrugu, kao i organiziranjem raznih konferencija (Dio kojih ćeš i ti biti jednog dana, zar ne?), kao što su Youth Speak Forum, BFC (Business Future in Croatia) te Career Day.
Ostali timovi uključuju : OGX (Tim za odlazne prakse i volontere), ICX (Tim za dolazne prakse i volontere), TM (Team Management) te MKT&PR (Marketing i PR).

Titula AIESEC-ovca neće ti pomoći samo pri izgradnji vlastite budućnosti, nego također time pridonosiš i boljem, održivijem, zelenijem i inkluzivnijem svijetu, držeći se ciljeva održivog razvoja.

Ako želiš biti dio međunarodne tradicije duge skoro 75 godina, odaberi tim koji odgovara tvojim zanimacijama i probudi lidera u sebi!

Link za prijavu je ovdje.

Nemoj čekati zadnji čas jer se prijave zatvaraju 10.04.2023.!