AIB - CEE Zagreb conference: Knowledge & Sustainability in International Business

Nakon odgode zbog pandemije,a kasnije i zbog potresa, AIB - CEE Zagreb konferencija konačno će se održati na Ekonomskom fakultetu - Zagreb!

Pred nama su tri uzbudljiva dana sa panelima o održivom razvoju, konkurentnosti, međunarodnom poslovanju, digitalnoj revoluciji i utjecaju digitalne revolucije na različite industrije, u organizaciji Academy of International Business (AIB) i prof. dr. sc. Blaženke Knežević. 

Keynote speaker-i su profesor strateškog menadžmenta sa Sveučilišta u Bukureštu, profesor Constantin Bratianu koji će govoriti o “The Time Paradox and Knowledge Strategies” i Francesca Del Mas, profesorica na Sveučilištu Ca` Foscari u Veneciji, sa temom “Intellectual capital & sustainability: From a performance-based to a worth-based perspective” .

Ulaz na konferenciju je slobodan,a više informacija o predavačima i programu konferencije pronađite ovdje 👉 https://bit.ly/3Bn5KwO 👈 

Vidimo se u srijedu na EFZG-u! 

Više informacija o suorganizatoru konferencije, Academy of International Business (AIB), pronađite ovdje: https://www.aib.world/