Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Mentorstva

Mentorstva za seminarske, završne, diplomske i specijalističke poslijediplomske radove


Poštovani kolegice i kolege,
 
u nastavku su navedene informacije za studente koji žele pisati seminarski, završni, diplomski ili specijalistički poslijediplomski rad pod mojim mentorstvom. Time želim odgovoriti na najčešća pitanja studenata o mentrostvima te vam omogućiti bolju pripremu za konzultacije.

Teme radova za koje prihvaćam mentorstva vezana su uz moja nastavna i znanstvena područja interesa: marketing uslugaupravljanje proizvodom upravljanje markom.

Studente koji imaju želju pisati rad iz navedenih područja molim da dođu na razgovor u jednom od objavljenih termina konzultacija. Mentorstvo se ne dogovara e-mailom.

Dogovaranje teme rada i proces prijava može potrajati, pa vas molim da predbilježbu za mentorstvo napravite na vrijeme. U principu, mentorstva za radove u tekućoj akademskoj godini prihvaćam do svibnja, kako bi se sve radnje vezano uz pripremu radova i njihovu obranu završile u propisanim rokovima.

Prije dolaska na konzultacije, lijepo molim proučite jedan od materijala u nastavku (ovisno koji rad ćete pisati):

Nakon prihvaćanja mentorstva, a prije razrade teme i pripreme prijave rada, od kandidata se očekuje da su pohađali i savladali gradivo sljedećih tečajeva u Knjižnici Ekonomskog fakulteta:

  • Knjižnične usluge: kako koristiti knjižničnu građu, katalog i usluge
  • Online baze podataka: dostupni izvori, načini pristupa, osnove pretraživanje
  • Online baze podataka: citiranost i napredno pretraživanje
  • Citiranje i referiranje

Informacije o navedenim tečajevima i način prijave možete pogledati u ovom letku.

Za citiranje literature obavezno koristiti upute dostupne na stranici knjižnice.

VAŽNO: Sve vrste pisanih radova potrebno je dostaviti u elektroničkom obliku (na e-mail) i u papirnatoj verziji. Radovi se prije čitanja podvrgavaju provjeri izvornosti pomoću softvera za antiplagijat.


Za dodatne potrebne informacije molim javiti se osobno u vrijeme konzultacija.

prof. dr. sc. Đurđana Ozretić Došen