Sveučilište u Zagrebu - Ekonomski fakultet

Hrvatski English
Brzi linkovi
Katedra za organizaciju i menadžment

Katedra za organizaciju i menadžment

Dobrodošli na službene stranice Katedre za organizaciju i menadžment!


 

Poštovani, pozivamo vas da sudjelujete na 7. interkatedarskom skupu katedri za organizaciju, menadžment i poduzetništvo na visokoškolskim institucijama u jugoistočnoj Europi pod nazivom
 
Management Education and Research in the Upcoming Epoch: 
Rethinking Discipline and Reconceptualization Modes of Creating Knowledge 
 
koji će se održati 22-23 rujna 2017. na Ekonomskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska.


Program skupa dostupan je klikom na idući link.

Pozvano predavanje prof. dr. sc. Darka Tipurića pod nazivom Doctoral Dissertations from Organization, Management and Entrepreneurship at South East European Universities (1997-2016) dostupno je klikom na idući link.

***

Poštovana/i!
S velikim veseljem obavještavamo da je pri Sveučilištu u Zagrebu pokrenut interdisciplinarni sveučilišni poslijediplomski studij Upravljanje ljudskim potencijalima, kao zajednički projekt Katedre za organizaciju i menadžment Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
Više informacija o Studiju i Natječaj za upis u I. generaciju možete pronaći na službenim stranicama studija (www.uljp.unizg.hr) , na stranicama Sveučilišta (http://www.unizg.hr/nc/novosti-i-press/vijesti/), te klikom na idući link.

*** 

Katedra za organizaciju i menadžment Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokriva sve ključne discipline ovog dinamičkog znanstvenog područja.

Kroz programe koje pruža i kolegije koji se izvode studentima se nude temeljna znanja i vještine o menadžmentu i organizaciji. Kroz kolegije katedre teži se dati odgovore na pitanja kako organizirati, upravljati i voditi različite organizacije i njihove dijelove, kako koordinirati aktivnosti i zadatke, usmjeriti i voditi suradnike te kako upravljati poslovima, idejama, sredstvima i vremenom.

Kolegiji katedre izvode se na razini preddiplomskog studija i diplomskog studija smjera "Menadžment". Kolegiji preddiplomskog studija izvode se u sklopu četverogodišnjeg sveučilišnog studija, čime se stječe akademski stupanj "prvostupnik ekonomije". Na diplomskog studiju smjera "Menadžment" pokrivena su stručna znanja iz sljedećih područja organizacije i menadžmenta: dizajniranje organizacije i upravljanje poslovnim procesima, poslovna strategija i korporativno upravljanje, vodstvo, strategijski menadžment ljudskih potencijala i menadžment promjena. Završetkom studija stječe se akademski stupanj "magistar ekonomije".

Katedra također izvodi diplomski studij Management na engleskom jeziku - Master Degree in Business study programme "Management". 

Na katedri su organizirana i četiri specijalistička poslijediplomska studija: SPDS "Organizacija i menadžment", SPDS "Poslovno upravljanje - MBA", SPDS "Strategija i korporativno upravljanje" te SPDS "Vodstvo".

Sve dodatne informacije glede kolegija i nastavnika Katedre moguće je pronaći u izborniku na lijevoj strani.

Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći sve informacije koje vas zanimaju, a ukoliko imate kreativne prijedloge ili sugestije kako ove stranice učiniti preglednijim, korisnijim i zanimljivijim, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila.