Katedra za organizaciju i menadžment

Dobrodošli na službene stranice Katedre za organizaciju i menadžment!Katedra za organizaciju i menadžment Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokriva sve ključne discipline ovog dinamičkog znanstvenog područja.

Kroz programe koje pruža i kolegije koji se izvode studentima se nude temeljna znanja i vještine o menadžmentu i organizaciji. Kroz kolegije katedre teži se dati odgovore na pitanja kako organizirati, upravljati i voditi različite organizacije i njihove dijelove, kako koordinirati aktivnosti i zadatke, usmjeriti i voditi suradnike te kako upravljati poslovima, idejama, sredstvima i vremenom.

Kolegiji katedre izvode se na razini preddiplomskog studija i diplomskog studija smjera "Menadžment". Kolegiji preddiplomskog studija izvode se u sklopu četverogodišnjeg sveučilišnog studija, čime se stječe akademski stupanj "prvostupnik ekonomije". Na diplomskog studiju smjera "Menadžment" pokrivena su stručna znanja iz sljedećih područja organizacije i menadžmenta: dizajniranje organizacije i upravljanje poslovnim procesima, poslovna strategija i korporativno upravljanje, vodstvo, strategijski menadžment ljudskih potencijala i menadžment promjena. Završetkom studija stječe se akademski stupanj "magistar ekonomije".

Katedra također izvodi diplomski studij Management na engleskom jeziku - Master Degree in Business study programme "Management". 

Na katedri su organizirana i četiri specijalistička poslijediplomska studija: SPDS "Organizacija i menadžment", SPDS "Poslovno upravljanje - MBA", SPDS "Strategija i korporativno upravljanje" te SPDS "Vodstvo".

Sve dodatne informacije glede kolegija i nastavnika Katedre moguće je pronaći u izborniku na lijevoj strani.

Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći sve informacije koje vas zanimaju, a ukoliko imate kreativne prijedloge ili sugestije kako ove stranice učiniti preglednijim, korisnijim i zanimljivijim, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila.

 

KONTAKT

Pročelnik katedre:
prof. dr. sc. Darko Tipurić

Tajnica katedre:
Ruža Papić

Tel:
01-238 3284

E-mail:
rpapic@efzg.hr

Kabinet:
501 A

Rad sa studentima:
Pon-pet 12,00 - 14,00