Business Matchmaker

Business Matchmaker je projekt namijenjen studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb u kojem se oni na brz i učinkovit način predstavljaju poduzećima kroz kratke intervjue. Nakon svakog intervjua studenti i poduzeća se međusobno ocjenjuju i na taj način obje strane dobivaju povratnu informaciju kakav su dojam ostavili. 

 

6. Business Matchmaker održava se 24. i 25. travnja 2024. na Ekonomskom fakultetu - Zagreb, sudjelovat će 26 poduzeća podijeljenih u 6 skupina, svaki dan 3 skupine. Projekt organizira naš Ured za savjetovanje i razvoj karijera u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT. 

 

Studenti se prijavljuju popunjavanjem obrasca na linku https://bit.ly/BM-2024-studenti i biraju s kojim poduzećima (skupinama) žele imati intervju. Prijave za studente su otvorene do 12.4.2024.

Važno je s kojeg su smjera studija jer je to bitno prilikom odabira studenata za pojedinu skupinu pošto su poduzeća birala s kojim studentima žele imati intervju. 

 

Informacije o poduzećima mogu se pronaći na web stranici projekta https://bm.net.efzg.hr/poslodavci-2024/business-matchmakeri-2024, gdje se mogu pogledati kratka videe predstavljanja poduzeća, ali i opisi poduzeća te se na taj način pripremiti za intervjue. Na web stranici i u prijavnom obrascu piše koji studenti sa kojih smjerova najbolje odgovaraju pojedinoj skupini. 

 

Prilikom prijave studenti prilažu i životopis. Studenti koji nisu sigurni je li životopis u dobrom formatu i sadrži li sve potrebne informacije, mogu dogovoriti termin savjetovanja u Uredu za savjetovanje i razvoj karijera. Termini su dostupni na linku https://usrk.net.efzg.hr/savjetovanja

 

Zapratite nas i na društvenim mrežama 

Instagram https://www.instagram.com/businessmatchmakerefzg/ 

Facebook https://www.facebook.com/BusinessMatchmaker.EFZG

 

24. travnja na projektu sudjeluju:

skupina A

skupina B

skupina C

Deloitte d.o.o.

Henkel Croatia

Links d.o.o.

Grant Thornton

Kaufland

Medtronic

KPMG

L'Oréal Adria d.o.o.

Orbico

Mazars

Zagrebačka pivovara

Philip Morris Zagreb d.o.o.



 

Vidimo se!