Katedra za marketing

 

  
Katedru za marketing čine 19 nastavnika u zvanjima od redovitog profesora u trajnom zvanju do asistenata i znanstvenih novaka, tajnica Katedre i studenti usmjereni na vrijednosti sadržane u kratici „M.A.R.K.E.T.I.N.G.“ Prepoznate li se u navedenim vrijednostima ili ih želite usvojiti i dalje usavršavati, pozivamo vas da nam se pridružite!


Studenti preddiplomskog studija prvi put se susreću s članovima i aktivnostima Katedre za marketing na drugoj studijskoj godini u okviru obaveznog kolegija "Marketing", a ta se suradnja nastavlja i na četvrtoj studijskoj godini kada se izvodi drugi obavezni kolegij s naše Katedre „Upravljanje marketingom“. Studenti tijekom treće i četvrte godine mogu upisati i brojne izborne predmete marketinške struke koje im Katedra stavlja na raspolaganje. Oni koji nastave obrazovanje na diplomskom studiju, odnosno upišu i petu studijsku godinu, smjer Marketing, družit će se s nama na još 5 obveznih, te 8 izbornih kolegija usko usklađenih s praksom.

Cilj ovih web stranica je pružiti vam korisne informacije o Katedri za marketing, njezinim članovima, aktivnostima te Marketingu kao važnom području preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskih studija poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Komunikacija čini samu bit marketinga, a dobra komunikacija i uspostavljanje izvrsnih odnosa s našim studentima naš su prioritet. Da bi uspostavili što interaktivniji odnos pozivamo vas da nam svoje prijedloge, pohvale i primjedbe uputite elektroničkom ili klasičnom poštom na adresu pročelnice Katedre, izv. prof. dr. sc. Dubravke Sinčić Ćorić (dsincic@efzg.hr).

Članovi Katedre za marketing žele Vam dobru navigaciju i ugodan boravak na našim stranicama.

Hvala na posjeti.

 

VIJESTI I DOGAĐANJA NA KATEDRI ZA MARKETING

 
IMENOVANJE U PROFESSORA EMERITUSA (19.05.2015.)

Na sjednici Senata Sveučilišta u Zagrebu, održanoj 19. svibnja 2015., jednoglasno je usvojen prijedlog o

imenovanju prof. dr. sc. Joze Previšića u profesora emeritusa Sveučilišta u Zagrebu.

Ovo je veliko priznanje i čast našoj Katedri, koja sada ima čak tri osobe s ovim prestižnim, počasnim zvanjem. 

Katedra za marketing

KONTAKT

Pročelnica katedre:
Izv. prof. dr. sc. Dubravka Sinčić Ćorić

Tajnica katedre:
Nada Franceković

Tel:
01-238 3321

E-mail:
nfrancekovic@efzg.hr

Kabinet:
B 312

Rad sa studentima:
Pon-pet 12,00 - 14,00

Dodatno radno vrijeme
za izvanredne studente:

Uto 16-18 - u referadi

 

Prezentacija
Katedre za Marketing