Ekonomski fakultet - Zagreb
Studentski posao (m/ž) u Ljudskim resursima i organizaciji (Compensation&Benefits)

Studentski posao (m/ž) u Ljudskim resursima i organizaciji (Compensation&Benefits)

Privredna banka Zagreb d.d. je društvo čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Usmjereni smo na prepoznavanje vrijednosti i talenta naših zaposlenika, pružamo vrhunske uvjete za profesionalni razvoj i želimo zajednički stvarati nove vrijednosti. S ciljem održavanja kvalitete i pouzdanosti našeg poslovanja te osnaživanja unutarnjih snaga Privredne banke Zagreb d.d., tražimo motivirane i savjesne osobe zainteresirane za prvi korak u karijeri u području upravljanja ljudskim potencijalima na radnom mjestu:
 

Studentski posao (m/ž) u Ljudskim resursima i organizaciji (Compensation&Benefits)
(mjesto rada Zagreb)
 

Navedeno radno mjesto primarno obuhvaća poslove podrške u domeni izrade budžeta i procjene kretanja broja zaposlenika i troškova osoblja. Također uključuje i provođenje analiza te izrade izvještaja kroz različite ad hoc/mjesečne/polugodišnje/godišnje izvještaje.
 


Koga tražimo i što očekujemo od kandidata?
  • redovne studente završne godine diplomskog studija/apsolvente ekonomije
  • mogućnost rada na puno radno vrijeme putem vlastitog studentskog ugovora kroz duži vremenski period
  • analitičnost, organiziranost, odgovornost, preciznost i sklonost timskom radu
  • izvrsno poznavanje rada na računalu (MS Office paket)
  • aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu
  • visoku motiviranost za rad i želja za stjecanjem novih znanja
 
Što Vi možete očekivati od rada u Privrednoj banci Zagreb d.d.?
Rad uz mentora u prijateljskom okruženju koje ohrabruje i potiče usvajanje novih znanja i vještina, razvoj osobnih potencijala te samostalnost u radu. Možete očekivati izazovne i raznolike radne zadatke, rad na brojnim projektima te upoznavanje s međunarodnom strukturom velike organizacije kroz suradnju s raznim organizacijskim dijelovima.


Kako se prijaviti?
Ukoliko se prepoznajete u opisu traženih kandidata te ste zainteresirani za rad u Privrednoj banci Zagreb d.d., pozivamo Vas da se prijavite putem e-maila na adresu posao@pbz.hr uz predmet 'Student u Ljudskim resursima i organizaciji (C&B)', a svojoj prijavi svakako priložite i životopis. Prijave se zaprimaju do 29.02.2024. do kraja dana.