Ekonomski fakultet - Zagreb
Mazar traži Asistenta u računovodstvu!

Mazar traži Asistenta u računovodstvu!

Mazars u Hrvatskoj posluje s više od 400 klijenata, od podružnica međunarodnih kompanija do srednjih i malih poduzeća. Specijalizirani smo u područjima revizije, savjetovanja i računovodstva. Naših 80 djelatnika je steklo iskustvo u međunarodnim tržištima revizije. Trenutno zapošljavamo nekoliko hrvatskih ovlaštenih revizora, hrvatske ovlaštene porezne savjetnike i ACCA kvalificirane zaposlenike. Većina naših zaposlenika upisano je u ACCA program, a svi se također educiraju na drugim renomiranim studijima. Naš cilj je uvijek biti iznad klijentovih očekivanja i potreba. Stoga posvećujemo dužnu pozornost obrazovanju, poštenju i poštivanju zakona i principu vrijednosti za novac.

Opis posla: Sortiranje zaprimljene dokumentacije, usklada sa stanjem od strane klijenta, unos izvoda, blagajne, ulaznih i izlaznih računa, usklada kartica kupaca i dobavljača, unos imovine i sitnog inventara u modul Osnovna sredstva (bez obračunavanja amortizacije), priprema za izradu PDV prijava, arhiviranje dokumentacije na LIBRA-u, dnevni operativni poslovi. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka 08-16h.

Iznos satnice: od 30 kn

Uvjeti za prijavu: tražimo energične mlade ljude s tehničkom podlogom, prednost imaju studenti 4 i 5. godine ekonomije (računovodstvo i revizija), znanje slovenskog i engleskog

Način prijave i rok: slanje životopisa na e-mail karijere@mazars.hr, rok je do 16.12.2019.

Kontakt osoba za dodatna pitanja: Kristina Jambrek, tel.: 01/6457716