Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Poziv na suradnju

Sva zainteresirana javna, ali i privatna poduzeća pozvana su sudjelovati u predmetnom istraživanju. Ipak, naglasak će biti stavljen na istraživanje dizajna posla i inovativnog ponašanja zaposlenika u javnim poduzećima od posebnog državnog značaja [Narodne novine, 144/2010.].

Unutar svake od promatranih organizacija bit će određena ključna kontakt osoba, koja će biti odgovorna za komunikaciju i pružanje neophodnih podataka (npr. menadžer za ljudske potencijale ili osoba zadužena za razvoj organizacije) te stručnu podršku. Bit će razvijen partnerski (savjetodavni) odnos gdje će se predviđene intervencije dizajna posla prilagoditi potrebama ali i specifičnostima pojedine organizacije. Za sva dodatna pitanja vezano uz realizaciju suradnje predlažemo održavanje zajedničkog sastanka, a možete kontaktirati i voditelja projekta telefonski (01/238-3265 ili 098/271-832) ili putem e-maila (thernaus@efzg.hr).

U istraživanje se mogu uključiti i organizacije iz privatnog sektora, što će potaknuti razvoj inovacijskog potencijala njihovih zaposlenika, omogućiti usporedbu prakse dizajna posla između privatnog i javnog sektora te otvoriti mogućnost dijeljenja najbolje prakse među hrvatskim organizacijama.

Konačno, pozvani su i znanstvenici, stručnjaci iz prakse i studenti zainteresirani za problematiku da nam se jave kako bismo zajedno mogli pružiti hrvatskom društvu još veći doprinos.