Ekonomski fakultet - Zagreb
Internship pozicije - Medtronic Adriatic d.o.o.

Internship pozicije - Medtronic Adriatic d.o.o.

Medtronic Adriatic d.o.o. ima 4 otvorene pozicije za zagrebački ured te za sve koji razmišljaju o karijeri u medicinskoj industriji i žele se pridružiti CEE (Srednja i Istočna Europa) timu Virtual Engagement Solutions ili timu Financija na međuregionalnim i dinamičnim projektima.  

Detalji o programu Internshipa:
  • Datum početka: 1. travnja
  • Trajanje: 6 mjeseci s mogućnošću produljenja
  • Radno vrijeme: 40 h tjedno uz fleksibilnost (ispiti i godišnji odmor)
  • Radni model: hibridan / 2 dana u uredu
 
Sve dodatne informacije o otvorenim pozicija možete pronaći na poveznicama:
Internship: eCommerce Projects

Osoba će blisko surađivati s komercijalnim timovima, službom za korisnike na regionalnoj i nacionalnoj razini te podržavati implementaciju platforme za elektroničko naručivanje i integraciju korisnika od planiranja do provedbe i praćenja.
Internship: Digital Transformation Projects

Osoba će blisko surađivati s Virtual Engagement Solutions timom (Zagreb & Varšava), komercijalnim timovima, timom za korisničku podršku i timom za proizvod na planiranju i provedbi različitih projekata za prodajni tim.
Internship: Clinical Support Projects

Osoba će usko surađivati s komercijalnim i proizvodnim timovima u regiji i na razini države te će podržavati tehničko savjetovanje na daljinu (Remote Technical Consultancy) i podršku implementaciji projekata od planiranja do izvršenja i praćenja.
Intern Financial Analyst

Osoba će pružati podrška voditelju financijskog planiranja i analize u regiji s planiranjem i prognoziranjem prihoda i rashoda. Također, evaluirati će financijsku uspješnost u usporedbi s ciljevima te je analizati po zemljama, poslovanju i računima, ističući glavna područja fokusa.

Prijavite se putem navedenih LinkedIn objava.