Preddiplomski stručni studij i preddiplomski sveučilišni studiji

Sve informacije o razredbenom postupku za upis studenata u prvu godinu preddiplomskog stručnog studija ("Poslovna ekonomija") te preddiplomskih sveučilišnih studija ("Poslovna ekonomija", "Ekonomija", "Bachelor Degree in Business" i "Ekonomika poduzetništva") Ekonomskog fakulteta - Zagreb u akademskoj 2014/2015. godini, koji uključuje postupak prijave, odabir studijskog programa, rangiranja kandidata i objavu rang lista, objavljen je na internetskoj stranici:

Dodatne informacije o cjelokupnom postupku kandidati mogu dobiti na službenim internetskim stranicama tijela koje također sudjeluju u postupku, a riječ je o sljedećim stranicama:

Kako je razredbeni postupak potpuno u nadležnosti prethodno navedenih tijela, Ekonomski fakultet - Zagreb ne daje informacije o provedbi razredbenog postupka, nema mogućnost utjecaja, kao ni nadležnost nad bilo kojim dijelom razredbenog postupka! U cijelom postupku upisa studenata u prvu godinu studija, Fakultet provodi samo postupak ovjeravanja dokumenata koji čine dosje studenta (indeks, matični, upisni i statistički listovi, potvrde, obrasci za iksice, knjižnicu itd.).

Za sve poteškoće i sva pitanja vezana uz provedbu razredbenog postupka i državnu maturu, kandidati se obraćaju svojoj matičnoj srednjoj školi ili Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja, Petračićeva ulica 4, 10000 Zagreb, telefonski broj INFO centra je 4501-899. Za sve dvojbe, pitanja ili probleme vezane uz prijavu u NISpVU sustav, rad sa sustavom, polaganje ispita državne mature ili prijavu studijskih programa kandidatima je na raspolaganju CARNet Služba za podršku korisnicima, koju je moguće kontaktirati putem E-maila matura@skole.hr ili na broj telefona 6661-500.

Na stranicama koje slijede prikazane su osnovne informacije vezane za razredbeni postupak za upis na studijske programe Ekonomskog fakulteta - Zagreb, a preuzete su djelomično iz sljedećih brošura o Prijavama ispita državne mature 2013./2014. i prijave za upis na studijske programe koje su izdali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja i Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet u prosincu 2013. godine:

 INFORMACIJSKI PAKET 2014/15.

koji sadrži sve informacije o studijskim programima i načinu studiranja možete preuzeti

OVDJE (PDF)