Ekonomski fakultet - Zagreb
Asistent za testiranje mobilne aplikacije (m/ž)

Asistent za testiranje mobilne aplikacije (m/ž)

1. Naziv i kratki opis poduzeća:
Croatia osiguranje d.d. najveće je i najstarije osiguravajuće društvo u Hrvatskoj. Tržišni smo lider sa snažnim usmjerenjem ka digitalizaciji i odgovaranju na izazove budućnosti. Nakon više od stoljeća povijesti, kontinuirano ulažemo u razvoj novih proizvoda i pomažemo projekte koji potiču pozitivne društvene promjene.

2. Naziv radnog mjesta: asistent/ica za testiranje mobilne aplikacije

3. Opis radnog mjesta:
Sektor za digitalni razvoj u Croatia osiguranju d.d. traži osobu za suradnju na poslovima testiranja mobilne aplikacije za klijente Croatia osiguranja. Glavni zadatci uključuju manualno testiranje postojećih funkcionalnosti mobilne aplikacije, vezano za prijave bugova/grešaka i ručnu provjeru svih novih mogućnosti koje razvijamo za naše klijente.

4. Prednosti posla: stjecanje znanja o digitalnom razvoju, mobilnim aplikacijama, digitalnoj analitici, upoznavanje s agilnim načinom rada (SCRUM), suradnja s agencijama za razvoj softvera i internim timovima razvojnih inženjera, stjecanja znanja o digitalnom poslovanju

5. Adresa obavljanja posla: Savska cesta 41, 10000 Zagreb

6. Očekivano trajanje posla: minimalno do kraja 2024. g.

7. Način rada: puno radno vrijeme (uz dogovor ovisno u studentskim obvezama)

8. Kandidati koje tražimo: apsolventi, kandidati sa smjerova na kojima su fokus tehnologija i organizacija, kandidati koji su već imali doticaj s razvojem softvera (rad u digitalnim agencijama ili drugim kompanijama koje koriste funkciju razvoja softvera)

9. Iznos satnice: 5,60 EUR

10. Način i rok prijave: slanjem životopisa do 1. ožujka 2024. g. na e-mail: studentski.posao@crosig.hr uz naznaku „Prijava SDR“