Ekonomski fakultet - Zagreb
Asistent u Odjelu za financije (m/ž)

Asistent u Odjelu za financije (m/ž)

Naziv i opis poduzeća: INETEC - INSTITUT ZA NUKLEARNU TEHNOLOGIJU d.o.o.
- visokotehnološka tvrtka koja dizajnira, razvija i proizvodi robotske sustave, instrumente, softver, kontrolere i sonde. Već gotovo 35 godina INETEC pruža vrhunsku tehnologiju i usluge u nuklearnoj i svemirskoj industriji te u području medicinske robotike.

Radimo na ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor) projektu, koji je međunarodni projekt nuklearne fuzije i najveći znanstveni projekt u svijetu. U INETEC-u radimo na raznim projektima robotike i nerazornih ispitivanja za svemirski program. Temelj svakog našeg novog proizvoda strast je prema novim tehnologijama. Najvažniji resursi naše organizacije naši su članovi, njihovo znanje, vrijednosti i motivacija. Zajedno pridonosimo stvaranju održive budućnosti.


Naziv radnog mjesta: Asistent u Odjelu za financije (m/ž)

Rok za prijavu: 17.05.2024


Opis posla:
Rad u odjelu financija, računovodstva i kontrolinga. Obrada i unos podataka kao podloga za statistička izvješća. Unos podataka iz zadane dokumentacije u Excel template. Posebna znanja i vještine: znanja računovodstva, financijske matematike, statistike, informatika, ekonometrije i vrlo dobro poznavanje rada u excelu.
Posebna znanja i vještine: znanja računovodstvo, financijska matematika, statistika, informatika, ekonometrija i vrlo dobro poznavanje rada u excelu.


Način i kontakt za prijavu studenata: prijava slanjem životopisa na careers@inetec.hr

Početak i očekivano trajanje posla: 13.05.-15.06.2024.

Neto satnica: 5,25 eur