Zagreb Summer Academy

Zagreb Summer Academy je međunarodna ljetna škola čija je svrha unaprijediti poduzetničke vještine mladih. Kao nasljednik afirmirane škole Dubrovnik Summer School, ova ljetna škola održat će se prvi put od 20. do 29. kolovoza. Cilj Zagreb Summer Academyja je podučavanje i stjecanje primjenjivih znanja s područja poduzetništva te razvijanje vještina s naglaskom na soft skills.


Soft skill treninzi podučavat će o načinima pronalaženja vlastitih talenata, načine kako svoje želje pretvoriti u ideje, a zatim te ideje razviti u plan. Uz to, sudionici će imati priliku očvrsnuti svoje prezentacijsko umijeće i upoznati se s poslovnim vještinama. Kreativne radionice i predavanja pokazat će sve o mogućnostima financiranja, razvoju osobnog brenda i stjecanju kreativnosti u poduzetništvu. Vrhunski stručnjaci će putem interaktivnih predavanja pripremiti sudionike za promjenjive okolnosti koje ih očekuju u svijetu poslovanja. Tijekom deset dana ljetne škole, sudionici će imati priliku naučiti mnogo stručnih znanja te saznati kako oblikovati ideju u realističan strateški plan, što ovu školu čini savršenom polaznom točkom prema uspješnoj poduzetničkoj karijeri.

Prijave su otvorene od 15. veljače do 10. svibnja, a prijaviti se mogu sve osobe između 20 i 28 godina koje se vide u poduzetničkom svijetu. Ako si osoba koja ima ideju, a nema je kome reći ili ako imaš plan, a ne znaš kamo bi s njim – prijavi se i kreni na put prema vlastitom vrhu.Više informacija o samom projektu i prijavama možete doznati na službenoj web stranici ili na Facebook stranici.