Uprava Ekonomskog fakulteta dodijelila posebna priznanja profesorima i studentima

U sklopu tradicionalnog Božićnog domjenka Ekonomskog fakulteta održanim 21. prosinca 2018., Uprava fakulteta na čelu s dekanom prof. dr. sc. Juricom Pavičićem uručila je zahvalnice i priznanja zaslužnim profesorima, studentima, jubilarcima te srednjim školama i njihovim ravnateljima.

Godišnju nagradu za znanstveno-istraživački doprinos za najveću citiranost i h-indeks u zadnjih pet godina prema Google Scholaru dobila je prof. dr. sc. Marina Dabić, a izv. prof. dr. sc. Josip Mikuliću za najbolji znanstveno-istraživački rad za radove objavljene u najbolje rangiranom znanstvenom časopisu po kriterijima baze podataka Journal Citation Report za 2018.

Za znanstveno-istraživački rad s najjačim petogodišnjim utjecajem godišnje nagrade uručene su prof. dr. sc. Mirjani Pejić Bach i prof. dr. sc. Vesni Bosilj Vukšić i to za najveću petogodišnju citiranost rada objavljenog i indeksiranog u bazi podataka Web of Science Core Collection.

Priznanje za poseban doprinos znanstvenoj produktivnosti Fakulteta u kategoriji mlađih istraživača dobio je doc. dr. sc. Petar Sorić za ukupan broj indeksiranih znanstvenih radova i najveću ukupnu citiranost u bazi podataka Web of Science Core Collection u 2018. godini.

Za izuzetne rezultate u izvođenju nastave  u akademskoj godini 2017./2018. priznanja su uručena doc. dr. sc. Ani Aleksić, dr. sc. Petri Međimurec, doc. dr. sc. Maji Klindžić i vanjskom suradniku Ammaru  Avdiću, dok su priznanja za izuzetne rezultate u izvođenju nastave  u proteklih pet godina dobili doc. dr. sc. Lucija Rogić Dumančić, dr. sc. Andrija Sabol i doc. dr. sc. Tomislav Globan.

Posebne zahvalnice uručene su Tajani Köhler, autorici prepoznatljivog loga Ekonomskog fakulteta za doprinos u izgradnji imidža fakulteta te Ljiljani Mesarov za dugogodišnji rad i unaprjeđenje rada Ekonomskog fakulteta.

Zahvalnice su uručene i djelatnicima jubilarcima te pjevačkom zboru Sonus Oeconomicus, a posebna zahvala upućena je djelatnicima koji su  2018. godine otišli u mirovinu. Predstavljeni su i novi djelatnici koji su zaposleni tijekom godine.

Za suradnju i izniman doprinos u razvoju i obrazovanju budućih studenta  Ekonomskog fakulteta zahvalnice su uručene Prvoj ekonomskoj školi, Drugoj ekonomskoj školi, Trećoj ekonomskoj školi, Ekonomskoj školi Velika Gorica, Ekonomskoj, trgovačkoj i ugostiteljskoj školi Samobor, XIII. Gimnaziji, Gornjogradskoj, II. gimnaziji, VII. gimnaziji te Gimnaziji Sesvete i njihovim ravnateljima.

Zahvalnice su uručene i studentima Ekonomskog fakulteta  i to studentici  Emi Banić za sportske uspjehe i doprinos u promociji fakulteta, studentu Davidu Sesaru za rad na poboljšanju studentskog standarda na  fakultetu i Patricku Bediću za promociju Ekonomskog fakulteta u javnosti i podizanju svijesti o važnosti studenata i studentskih udruga.

Za izniman uspjeh na natjecanju Rotman European Trading Competition  zahvalnice su dobili studenti Josip Halužan, Tea Logožar, Katarina Mitrović i Filip Špiranec, a za izvrstan uspjeh na projektu  Hrvatska pamet Hrvatskoj studenti David Orešković, Nikica Mikulić, Irena Prpić, Marina Previšić, Karla Štimac, Karla Bakalović, Luka Beljan i Lucija Barić.

Galerija slika >>>