Sveučilište u Zagrebu - Ekonomski fakultet

Hrvatski English
Brzi linkovi
„Svjetski financijski vrtlog – 30 godina poslije“  - Znanstveni skup povodom 10. godišnjice smrti akademika Ive Perišina

„Svjetski financijski vrtlog – 30 godina poslije“ - Znanstveni skup povodom 10. godišnjice smrti akademika Ive Perišina

Povodom 10. godišnjice smrti prof. dr. sc. Ive Perišina, akademika, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organiziraju znanstveni skup „Svjetski financijski vrtlog – 30 godina poslije“, koji će se održati 5. prosinca 2018. godine s početkom u 10:00 sati u Knjižnici Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Strossmayerov trg 14, Zagreb. Akademik Perišin ostavio je značajan trag u hrvatskoj ekonomskoj znanosti u području financija i bio je priznat kao izuzetan profesor i znanstvenik koji je svojim predavanjima, radovima i zapažanjima izazivao interes struke, ali i šire javnosti. Upravo u 2018. godini navršava se 30 godina od izlaska Perišinove knjige „Svjetski financijski vrtlog“ u kojoj je nagovijestio novu etapu u razvoju financijskih tržišta te turbulencije i krize na financijskim tržištima koje su se uistinu i dogodile i to u opasnim razmjerima.
 
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj znanstveni skup. Detaljan program znanstvenog skupa dostupan je na poveznici.