RADIONICA – „Disney creativity strategy“

Ured za savjetovanje i razvoj karijera vas poziva na radionicu pod nazivom „Disney creativity strategy“

Radionica je organizirana u suradnji Ureda i Saše Borovnjaka, suosnivača organizacije „Life Potential“. Spomenuta organizacija bavi se osobnim razvojem i neformalnim oblicima obrazovanja koristeći tehnike kao što su NLP i Coaching namijenjen individualnom i timskom razvoju. Kratki životopis voditelja radionice možete pronaći na kraju obavijesti.
 
Studenti će kroz radionicu dobiti priliku upoznati „Disney“ kreativne strategije. Suština strategije koju je Disney prepoznao kao dobitnu formulu pri stvaranju svojih djela čini prisutnost dviju karakternih osobina, sanjar i realist. Polazeći od ovog pristupa studentima će biti prikazani načini korištenja ovakvog sustava promišljanja u praksi.
 
Radionica će se održati 16.3.2018. u dvorani 51, od 9 – 12h.  

Važno je naglasiti kako će se radionica izvoditi na engleskom jeziku.
 
Kako bi sudjelovali na radionici molimo vas da se prijavite putem on-line obrasca.
 
Saša Borovnjak - suosnivač organizacije Life Potential koje djeluje na području osobnog razvoja i neformalne edukacije primjenjujući tehnike poput NLP-a i Coachinga za osobni i timski razvoj. Po struci je magistar inženjer grafičke tehnologije, certificirani je coach na hrvatskom programu edukacije za coaching profesiju “Biti Coach”, kao i certificirani NLP majstor (NLP Business practitioner) priznat od međunarodne udruge INHNLP (International Network of Humanistic Neurolinguistic Psychology) i ABNLP (American Board of NLP).