Prijavi se na 1. Business Matchmaker

Business Matchmaker projekt je koji studentima nudi mogućnost susreta "licem u lice" s potencijalnim poslodavcima.

Prvi Business Matchmaker održat će se 19. travnja 2018. u PDS dvoranama na Ekonomskom fakultetu – Zagreb (dv. 51, 52 i 54  s početkom u 9h. Nakon dva kruga intervjua studenti i poslodavci će imati priliku nastaviti druženje u neformalnoj atmosferi u Kefi uz dodatne sadržaje koje pripremamo.

Ako niste sigurni kako bi trebalo izgledati vaše buduće radno mjesto ili kako se predstaviti poslodavcu, savjetujemo da se prijavite na Business Matchmaker i predstavite se možda upravo vašem budućem poslodavcu! 

Business Matchmaker pruža vam priliku da se u kratkim selekcijskim intervjuima od 4 minute osobno predstavite skupini željenih poduzeća te pokažete svoje sposobnosti samoprezentiranja. Nakon prvotnog predstavljanja, imat ćete priliku biti izabrani u drugi krug dužih razgovora gdje ćete moći još više saznati što vas čeka na tržištu rada. Očekuje vas 13 poduzeća podijeljena su u 3 skupine. 

Prilikom prijave samostalno birate poduzeća čije puteve planirate “istražiti”, a nakon svakog razgovora s poslodavcem dobit ćete povratnu informaciju i saznati kakav dojam ostavljate te na čemu bi ipak trebalo još poraditi. 

Sudjelovanje na eventu je besplatno, a pravo prijave imaju svi studenti završnih godina Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Broj mjesta je ograničen, stoga požuri i prijavi se do 06.04. na: https://BM.net.efzg.hr/.


Projekt je nastao u suradnji Ureda za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i studentske udruge eSTUDENT.