Poziv na predavanje „Uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj“

Poziv na predavanje - „Uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj“, gost predavač Hrvoje Dolenec, glavni ekonomist Zagrebačke banke i član Kluba glavnih ekonomista pri HUB-u

Studentska udruga Financijski klub u suradnji s Hrvatskom udrugom banaka u sklopu Europskog tjedna novca poziva sve zainteresirane na predavanje pod nazivom „Uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj“ koje će se održati u četvrtak, 24. ožujka 2022. godine, u Vijećnici Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 17:30 sati. Predavanje će održati g. Hrvoje Dolenec, glavni ekonomist Zagrebačke banke i član Kluba glavnih ekonomista pri HUB-u.

Klub glavnih ekonomista osnovan je zbog promicanja uloge glavnih ekonomista u hrvatskim bankama, razmjene iskustava i iznošenja zajedničkih stavova. Najveće hrvatske banke zapošljavaju glavne ekonomiste te osobe zadužene za strateški razvoj, a putem Kluba povremenim anketama žele prikazati njihovo mišljenje o najvažnijim gospodarskim kretanjima i očekivanjima.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane te nije potrebna prijava.