Otvorene prijave za međunarodno online natjecanje GeCCo 2019/20

Tražiš nove izazove iz područja upravljanja projektima? Ili te pak projektni menadžment zanima za daljnji profesionalni razvoj? Želiš li se globalno povezati s mladim projektnim menadžerima te raditi na rješavanju jedinstvenog case study zadatka u online okruženju?

Međunarodno online natjecanje GeCCo (Global eCollaboration Competition) održava se ove godine po osmi put te poziva sve zainteresirane mlade projektne menadžere, kao i one manje upoznate s pojmom projektnog menadžmenta da se prijave za sudjelovanje. U ovom izazovnom case study projektu natjecatelji unutar 24 sata rješavaju zadatak iz područja upravljanja projektima te se upoznaju s predavanjima vrhunskih stručnjaka unutar projektnog menadžmenta.
 
Nakon odabira sudionika koji će predstavljati Hrvatsku, slijedi raspoređivanje u internacionalne timove koji se tjedan dana prije Live eventa imaju priliku upoznati sa svim članovima tima tijekom Pre-case study zadatka.
 
Live event unutar kojeg se rješava zadani Case Study, održat će 14. i 15. ožujka, a svi zainteresirani od 18 do 35 godina mogu se prijaviti na do 15. veljače na linku
 
Prihvati izazov i priušti si nezaboravno iskustvo rada unutar virtualnog tima!
 
Također, za sve dodatne informacije, slobodno kontaktiraj lokalnu organizatoricu projekta na email: ivonagudelj@gmail.com.